Kuca, Donja Gorica

Kuca, Donja Gorica - Izdavanje - ID 5772

real estate

Cijena: 4.000 €

Tip

m2

Broj Soba

Spavaće

Kupatila

Energ. Kl.

Kuca

300

0

0

0

Vrsta

Grad

Opština

Lokacija

Toalet

Stambeni

centralni

Podgorica

Donja Gorica

0

Izdaje se kuca u Donjoj Gorici, ukupne povrsine 300m2, sa dvoristem od 1000m2, sa 2 pomocna objekta, boksom za psa, kompletno opremljenim ljetnjikovcem od 25m2 s pratecim uređajima (zamrzivac, frizider, masina za suđe, ventilator na vodu, tocilica za pivo), zatim bazen dimenzija 5x10m, sa posebnim đakuzijem i vanjskim tusem. U dvoristu je i parking za 4 vozila, dvoriste je ograđeno i ima 2 automatizovane kapije.

Kuca ima 3 nivoa, visoki suteren, prvi i drugi sprat. Prvi nivo je opremljen u stilu konobe, sa hodnikom, koznim namjestajem, masaznom foteljom, peci na drva, sankom urađenim u kamenu i orahovini, sa opemljenom kuhinjom, sobom za zabavu sa TV-om (SPS i sl.) i kupatilom. Drugi nivo je strukture trosobnog stana, sa 2 kupatila, ostavom, kuhinjom i Wellness centrom (đakuzi, finska i parna sauna sa tusem).Treci nivo je takođe strukture trosobnog stana sa 2 kupatila, ostavom, kuhinjom i prostranom terasom.

Kuca ima svoju elektranu sa solarnim panelima, bunar i automatski sistem za navodnjavanje, dio dvorista je uređen u mini bastu a bazen je oivicen zivom ogradom od jasmina.

Sprat

3

Parking/Garaža

Parking

Klima

DA

Lift

------

real estateFoto

Zahtjev za informacije

Pošalji: VIS Centar doo Podgorica

ANTISPAM 4 + 5 =